Fotbalový rok 2017

19.11.2017 12:11

Dynamo v roce 2017

V tomto roce má Dynamo 2 mládežnické fotbalové týmy - mladší přípravku a mladší žáky. Mladší přépravku trénuje Jiří Zeman, mladší žáky Jitka Lukešová a Vít Korbel. Mladší žáci jsou sloučeni s FK Oloví. Kromě mládežnických fotbalových oddílů má Krajková zastoupení v soutěži dospělých.

Děti hrají okresní přebor, muži hrají I. B třídu. Držme palce našim krajkovským týmům, aby se umístily co nejlépe.

 

Nová fotbalová sezóna 2017/ 2018

Pro tuto sezónu máme dva fotbalové týmy dětí - mladší přípravku, kterou trénují Jiří Zeman a Jiří Buchtele. A starší přípravku, kterou trénují Jitka Lukešová, Vít Korbel a Valentýna Maršíková. Děti v letní přípravě prošly fotbalovým soustředěním, které se konalo v Nečtinách.

V soutěži dospělých máme jedno mužstvo mužů, které hraje I. B třídu krajského fotbalového přeboru.

 

Dotační činnost v roce 2017

V tomto roce bylo zažádáno o čtyři dotační programy. Všechny čtyři byly úspěšně schválené. Jedná se o tyto programy: z Krajského úřadu  Karlovarského  kraje - Program na volnočasovou činnost dětí a mládeže, v němž jsme získali dotaci v částce 10 000,- Kč. Dotace byla použita na trenérskou činnost a vybavení dětí míči a zápasovou výstrojí. Další dotace byla také z Krajského úřadu Karlovarského kraje - Údržba fotbalového hřiště a bezprostředního okolí fotbalového hřiště. Zde jsme získali dotaci v částce 20 000,-Kč, která byla věnována na regeneraci fotbalového hřiště. Další dotaci  v částce 46 000,- Kč jsme získali z MŠMT na činnost dětí a mládeže, ta byla věnována na odměny trenérům a uhrazení cestovného na zápasy dětí. A poslední dotace přišla z FAČRu v částce 17 000,-Kč.  Tou byly uhrazeny tréninkové pomůcky a služby TJ - účetní a  energie.

V tomto roce jsme také poprvé byli nuceni uzavřít dohody o provedení práce na údržbu pozemku a hřiště TJ Dynama. Kromě toho jsou uzavřeny dohody na úklid budovy, praní dresů a ostatního prádla Dynama - rozlišovací trika, bundy dětí, záclony.

            

               

Umístění našich týmů po podzimní části

Mladší přípravka přezimuje na krásném 1. místě okresního přeboru

Starší přípravka na 2. místě okresního přeboru

Muži na předposledním místě I. B třídy

 

 

Zimní příprava

Děti mladší a starší přípravky mají tréninky v místním sále. Zúčastní se turnajů.

Muži mají tréninky na sále.